Sunt mai fan mare decât munte, dar ziua de sâmbătă de la #DesperadosWildApresSki mi-a invadat memoria cu ajutorul trupelor formate din sticle de bere cu tequila și s-a încoronat ca fiind “ziua perfectă” din iarna 2014-2015.
Un soare lipsit de griji care scaldă în energie un munte acoperit minuțios de zăpadă. Tu stai tolănit la cota 1700, cu o bere în mână, iar pe față ai un zâmbet pe care credeai că o să-l uiți o perioadă din motive obiective. În jurul tău lumea se agită pe plăci și ski-uri. Îți intinzi picioarele pe o masă de lemn și îți mai deschizi o bere.
Te ridici într-un final și participi la un concurs de desfăcut beri, pe care îl pierzi (ironic) tocmai din cauza faptului că ai deschis prea multe beri până în momentul respectiv, dar nu ratezi șansa de a sărbători chiar și locul II în stilul piloților de Formula I.
Mai petreci oleacă, mai înșiri niște beri și o iei agale spre cota 1000, unde te așteaptă un zid de gheață plin cu bere și o probă extrem de lejeră de dat cu placa. Pe drum, faci puțină agitație cât stai la coadă la telecabină și frigi câteva shot-uri de digestiv/antigel.
Like a baws:
La clasica lăsare a serii, petrecerea s-a mutat într-un cadru mai restrâns, la piscina și în clubul hotelului Mara:
Dansat, cântat, urcat pe masă, împrietenit cu barmanii, ratat o baie în piscină, înșirat găleți cu Desperados, urcat pe scenă, alături de ultimii 20 de supraviețuitori ai petrecerii.
Desigur, efectul petrecerii a fost resimțit mai serios de abia a doua zi, în cadrul clasicei mahmureli post-petrecut o zi întreagă. Moment în care am aplicat o rețetă anti-mahmureală din bătrâni, care zice “Dă-i cu bere!”.
Da, a funcționat!
Altfel, dacă ați rezistat până în acest punct final al articolului, vă recomand să aruncați un ochi pe albumele foto de pe pagina Desperados (1, 2, 3, 4), ca să vedeți și o imagine de ansamblu a tot ce a însemnat #DesperadosWildApresSki. A mea poate a fost puțin distorsionată de la atâtea beri cu tequila. Over and out!
1 comentariu Adaugă comentariu