Închide

Ce vrei să cauți?

Hereafter

La recomandarea unui amic am văzut Hearafter, şi bine am făcut.


Filmul este derulat pe trei planuri, toate având la bază misterul vieţii de apoi, dar în stiluri diferite şi dintr-o altă perspectivă.


Îl avem într-o parte pe George (Matt Damon), un american care poate intra într-o legătură spirituală cu persoanele decedate.

O avem pe Marie (Cecile De France), o franţuzoaică proaspăt trecută printr-o “moarte de câteva minute” în timpul unei catastrofe naturale.

Şi un puşti englez, al cărui frate geamăn moare într-un accident stupid.

 

Hereafter este genul de film care reuşeşte să-i transfere şi privitorului din durerea prin care trec personajele principale iar asta nu dă o senzaţie tocmai plăcută.

 

Regizorul acestui film este Clint Eeastwood şi face o treabă extraordinară în momentul în care leagă acţiunea filmului de câteva dintre dezastrele ultimilor ani, tsunamiul ce a lovit Indonezia în 2004 şi atacurile teroriste de la metroul londonez din 2005.

 

Trailerul de rigoare:

 

http://youtu.be/0XvJwTYnKww

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

8 comentarii Adaugă comentariu

  1. Well,chiar asa vrea sa-i vad talentul regizoral lui Clint Eastwood, asa ca o sa-l vad:D

  2. #3 Comentariu nou

    Mie nu mi-a placut finalul. Ideea e una buna, dar cred ca putea fi exploatata mai bine.

  3. #5 Comentariu nou

    Matt Damon ca erou principal si Clint Eastwood drept regizor… E clar, trebuie sa il vad. Am devorat toate filmele cu Damon, dar seria Bourne si rolul din Talentatul domn Ripley mi-au placut in mod deosebit…

  4. Un film de Clint E. in care nu joaca el insusi? :p

Adaugă comentariu