După toată agitația asta cu protestele, mai mulți oameni de presă au scris tot felul de articole sau postări. Unii dintre ei chiar au scris foarte bine, atrăgând astfel valuri de like-uri, share-uri și tweet-uri din partea cititorilor.
Interesant este faptul că unii dintre cititorii sunt exact ăia care de cele mai multe ori sunt contestatorii fanatici ai respectivilor oameni de presă.
Nu o dată am văzut weekendul ăsta postări pe facebook sau twitter care începeau cu: “nu îl suport pe ăsta, dar de data asta le zice bine”.
Nu știu în câte cazuri părerea jurnalistului a influențat-o pe a cititorului, cel mai probabil este vorba despre situația în care amandoi împărtășesc aceeași părere. Ceea ce sunt curios, însă, este dacă putem vorbi, în această situație, despre o oarecare reabilitare a jurnalistului respectiv în ochii cititorului, care, până nu demult, “nu îl suporta”.
3 comentarii Adaugă comentariu
Nu prietene. atata tim cat lumea arunca in tine cu pietre doar pentru ca ai microon, aparat oto, camera de ilmat in mana. nu cred ca o sa inceapa sa te iubeasca pentru ca ai pareri.
Si un jurnalist nu are pareri, nu trage concluzii ! El nu trebuie sa inluenteze in nici un el cititorul/privitorul/ascultaorul.
Gabi, ce-i drept.. în ultimul timp mai toți jurnaliștii sunt editorialiști și asta m-a indus în eroare.
E o contradicție ciudată,dar poate explicabilă fiindcă totul se rezumă la o singură idee. Și nu la tot ceea ce spune acel jurnalist.