Articol scris de Ioneasca:
Când a venit Marian în luna decembrie a anului trecut să-mi spună că în vară vom pleca #CuRulota în #AventuraIonesciană, habar n-aveam ce o să mă aștepte: azi scriu pentru prima dată pe un blog și am emoții.
Acum că știți asta, o sa trec direct la subiect și o să vă povestesc cum a fost prima zi din #AventuraIonesciană.
Ziua 1 a fost ușor sacrificată și a început foarte devreme cu multe bagaje și mult timp petrecut în mașină.
Pentru cei care nu știu, vacanța cu rulota presupune să cari după tine aproximativ un sfert de casă: perne, lenjerie de pat, prosoape, veselă, tacâmuri, cam tot ce ai nevoie pentru a te gospodări singur.
Pe scurt, am avut atât de multe bagaje încât nu am avut timp să le pozăm pentru că eram ocupați să le cărăm.
Pentru că cei de la Haff.ro s-au mutat de luni bune în Brașov (informație cu care Marian m-a surprins cu o săptămână înainte de plecare), am plecat către ei super-entuziasmați dar și ușor panicați că nu ne vom descurca cu autorulota.
Ajunși la Brașov, după un training temeinic cu echipa de la Haff.ro am pornit către prima destinație din #AventuraIonesciană, Deva.
Drumul ales a fost cel prin Făgăraș, unul din cele mai frumoase drumuri din țară, unde am prins un apus absolut superb.
Revenind la autorulotă, modelul nostru este un Benimar 346 de 6 locuri iar primul lucru pe care l-am observat a fost eficientizarea fiecărui centimetru și multitudinea de spații de depozitare, iar partea amuzantă a fost să le descoperim: parcă era un treasure hunt .
Prima noapte am petrecut-o în campingul Aurel Vlaicu, jud. Alba, și deși am avut ușoare emoții că nu o să încăpem în pat, acesta s-a dovedit a fi super încăpător pentru clanul ionescian complet.
Ca detalii tehnice, Benimar 346 are un pat matrimonial în spate, un pat suspendat deasupra cabinei de condus și încă unul în zona mesei din bucătărie (pe care nu l-am desfăcut), bucătarie complet utilată (aragaz, chiuvetă, foarte multe dulapuri), baie cu toaletă, cabină de duș care e surprizător de mare, frigider, 2 televizoare, prize, porturi USB, practic e o mini casă pe roți. Ce m-a impresionat foarte tare: atenția la detalii, cum ar fi- plase de țanțari la toate geamurile, perdele, obloane și alte mici mărunțișuri care îți dau confort și senzația de acasă.
Tot entuziasmul, bucuria și starea de euforie aveau să se termine în momentul în care laptopul lui Marian a cedat. După ce am reușit să ne instalăm și să ne punem toate lucrurile pe poziții, Marian a vrut să își copieze fișierele cu filmările din ziua respectivă, moment în care a realizat că sistemul de operare cedase. A încercat să îl resusciteze în toate felurile posibile până când și-a pierdut absolut toate datele de pe el.
Seara s-a încheiat destul de trist și cu gândul că sperăm să gasim o soluție ca laptopul lui să fie funcțional cât mai repede ca să poată edita vlogurile din #AventuraIonesciană #CuAutorulota.
În timp ce eu scriu acest articol, el își reinstalează sistemul de operare și își editează vlogul de pe laptopul meu, de aceea atât vlogul cât și acest articol au ajuns pe internet atât de greu.
Să ne auzim mâine cu vești bune! #DoamneAjută
#AventuriIonesciene #CuRulota este un proiect pus în mișcare de Petrom.
Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!
4 comentarii Adaugă comentariu
Frumos
Cu mare interes si admiratie urmaresc aventura voastra aici si pe vlog. Initial facusem si eu planuri sa inchiriem o autorulota sau cel putin o rulota dar din pacate unu membru al familiei si-a exprimat in ultimul moment frica fata de spatiile inghesuite :-( . Acum raman doar cu visul….
Cat de tare!!! Si eu imi doresc asta! Chiar acum ma uit la toate vlogurile cu aventura voastra :)
:)) Enjoy, Izabela! O să îți placă aventura noastră! :))